Om PR-info

PR-info är förkortning till "Public Relations-info" och vi tar hand om framförallt hemsidan, ser till så att rätt information når ut till er som läser och finns till ifall ni skulle ha några frågor. Kort och gott sagt skulle man kunna säga att PR-info är lite som en kundservice/support. Det är oss du vänder dig till om något känns oklart och du inte riktigt vet vem du ska vända dig till med dina frågor. Antingen så har vi svaret eller så kopplar vi dig vidare till de som har det!

Är du intresserad av att gå med i PR-info så finns vi på mailen. Du behöver inga förkunskaper eller annat för att få vara med. Du behöver bara vara du!

Skulle du vilja hjälpa oss men kanske inte vill just kliva in i sektorn så är det alltid hjälpsamt och tacksamt med att skicka in bilder på olika aktiviteter och tävlingar som du eller din kompis varit med på!

 

I dagsläget så sitter jag (Vanja.E) ensam i den här sektorn, men mitt mål med den här sektorn var framförallt en nystart för hemsidan. En hemsida är ansiktet utåt och mångas allra första intryck. Det är då viktigt tycker jag att det ska vara tydligt, enhetligt, lätt att navigera sig runt och helst ska alla ens frågor vara besvarade utan att ens behövt ställa några efter att ha bläddrat runt en stund!

Men viktigast av allt är att det ska kännas bra, tryggt och säkert att trycka sig in på våra länkar vi delar på sociala medier och det ska också kännas enkelt och tryggt att veta var man kan vända sig med sina frågor, tankar eller idéer.

Utöver hemsidan så skulle jag nog säga att sprida positivitet är en väldigt viktig punkt och alltid ett mål att sträva efter. Jag vill att du som läsare ska känna dig glad av att se vår broschyr, våra tavlor, läsa våra nyhetsbrev eller vad det nu kan vara. Jag vill att alla medlemmar ska få en chans att finnas med och bli en av väldigt många avtryck i vår förening, oavsett vem du än är och vad du än gör!

Du är jättevälkommen att skicka in bilder och historier till PR-info så vi alla i Vännäs BHK får lära känna just dig!

Foto: Vanja Enquist

Lite om våra arbetsområden:

- Hemsidan

- Ta emot information av sektorer som sedan ska publiceras här på hemsidan

- Sätta ihop 2 nyhetsbrev per år och lägga ut

(Nyhetsbrev ska skickas in till oss senast 1 Maj & 1 Augusti)

- Skapa broschyrer och andra informationsblad

- Skriva ut foton och göra tavlor

- Svara på frågor och ev guida vidare dig till vederbörande


Sammankallande i PR-info

Vanja Enquist


Vill du vara med i PR-info eller har andra frågor?