Här lägger vi upp det senaste nytt som händer i klubben! Det är allt från kurser, tävlingar och städdagar. Varje inlägg sorteras sedan ut i relevanta flikar för att samla ihop all information så det blir smidigt att hitta senare om man skulle vilja gå tillbaka och titta på något specifikt.

Har du någon nyhet, aktivitet eller bilder som du skulle vilja dela med dig utav? Kontakta isåfall prinfo.vbhk@gmail.com


Nyhetsbrev nr 1

Nu har första nyhetsbrevet äntligen samlats ihop! Detta kommer att finnas som en fil också och den kan du ladda ner antingen längst ner på detta inlägg eller gå in på "Arkiv" - "Dokument" i menyn.

Styrelsen informerar

Den 29/5 hade vi medlemsmöte på klubben, en kväll med strålande sol, pizza och härliga människor. Under mötet informerades kring en ny inomhushall som klubben planerar att hyra framöver. Även en del förändringar i styrelsen röstades igenom bland annat valdes Emma Rezai in i styrelsen som Suppleant. Vad mer som sas finns att läsa i mötesprotokollet som publiceras på hemsidan tillsammans med styrelseprotokollen.


En del av vad som hänt under våren:
• Vi har fått en ny förbättrad hemsida
• Klubbstugan håller på att fräschas upp.
• Flera kurser, träningsläger och prova på dagar har anordnats
• Trivselkvällar och öppna träningar.
• Bidrag till robotgräsklippare har beviljats och beställning för sådan är lagd!

Och mycket mer...

Nästa styrelsemöte planeras hållas 26/8 kl 18:00 i klubbstugan och denna gång med sektorer! Alla medlemmar är välkomna att lämna synpunkter och idéer, stort som smått till styrelsevbhk@gmail.com Vi i styrelsen är glada och tacksamma över allt engagemang ni medlemmar lägger ned på vår klubb! Men vi behöver fler som engagerar sig. Vill du hjälpa till på något sätt är du varmt välkommen att kontakta styrelsen – Tillsammans håller vi vår fantastiska klubb levande!

Med det vill vi i styrelsen avsluta med att önska alla medlemmar en riktigt skön sommar med sol, bad, vila och mycket hund! Förhoppningsvis ses vi under något av klubbens arrangemang i sommar!

TÄS - Tävlingssektorn

Sista helgen i maj/ första helgen i juni genomfördes på klubben tävlingar i både rallylydnad nybörjarklass och tävlingslydnadens startklass - klass 2. Antalet anmälda ekipage var lite lägre än tidigare år, men arrangemangen flöt på fint tack vare alla duktiga funktionärer! Till vår stora glädje så fick klubben under helgen en ny auktoriserad skrivare i rallylydnad då Irmelin Henriksson slutförde sin utbildning! Grattis till dig och tack för att du utbildar dig till funktionär!

Även under tävlingslydnaden hade klubben en blivande funktionär som aspirant då Vanja Enquist är under utbildning till tävlingsledare i lydnad.


Fredagen efter midsommar så genomfördes en kvällstävling i appellklass spår och sök. Även den tävlingen förflöt utmärkt tack vare duktiga funktionärer. På lördagen hade vi ansökt om en tävling i sök men på grund av för få anmälda så blev vi tyvärr tvungna att ställa in. Nu ser vi framåt mot KM-veckan som går av stapeln mellan den 19/8 - 25/8, samt tre kvällstävlingar i TEM NW1 26-28/8 (behållare, inomhus, fordon).

Så njut nu av sommaren tillsammans med era fyrbenta vänner och ladda inför årets happening - klubbmästerskapen!

PR-info

Under hösten 2023 så klev Nadja.W av och Vanja.E på i PR-info. Återigen, ett stort tack till dig Nadja för alla år du suttit ansvarig i denna sektor!♥ Det som skett under den här tiden är att hemsidan har bytt adress och blivit ombyggd ända från grunden, nu heter den vannasbhk.com och inte med “weebly” i sig längre.

Vännäs bhk har också fått sig en helt egen broschyr med 100 utskrivna exemplar! Notera dock att det är den gamla hemadressen som står på den.

PR-info söker nya människor som tar över rollen i den här sektorn då även jag (Vanja.E) kommer att kliva av helt den 1 augusti. Min ambition var att göra en nystart för sektorn samt en storsatsning på hemsidan nu 2024. Det är dags för någon ny som är intresserad av att fortsätta med att driva hemsidan, skriva ut bilder, fotografera eller dylikt att ta över nu! Det finns många möjligheter i den här sektorn och det är väldigt roliga och inte speciellt betungande uppgifter att ta sig an heller. Du behöver inte ha några som helst tidigare erfarenheter för att vara med. Du behöver bara vara du! Om du är intresserad att kliva in i sektorn och ta över min roll så kan du ta kontakt med antingen mig på mailen (prinfo.vbhk@gmail.com) eller styrelsen (styrelsevbhk@gmail.com) , och självklart kommer jag att finnas till som en stöttepelare tills du/ni känner dig trygg med att fortsätta driva fram sektorn på egen hand.

Hoppas alla ni får en fortsatt fin sommar!☀︎

F&T - Fastighet & trivsel

För precis ett år sedan skrev vi det senaste Nyhetsbrevet, då som Stug & Trivsel, och mycket har ju hänt sen dess. Det mest glädjande är att vi under slutet av förra året fick in några fler i gruppen och har fått ett bra flyt i vårt arbete. Under förra året hade vi hoppats kunna måla mer på klubbstugan än vi hann, men det tar vi nya tag med i höst. Vi har nu fått beskedet att vi får beställa en robotgräsklippare och det är gjort och förhoppningsvis blir leverans och installation någon gång kring mitten av juli. Vi kommer att kalla till en arbetsdag så fort vi hittar en bra dag. På den arbetsdagen/dagarna ska vi förutom att måla på stugan också göra lite arbeten för att gräsklipparen ska kunna ta sig fram dit vi vill. Håll utkik på hemsidan och på Facebook!

 

Under slutet av mars fick vi klartecken från styrelsen att fräscha upp klubbstugan invändigt och det arbete har vi i gruppen gjort själva. Vi har lagt ner runt 130 timmar
på att byta belysning, måla väggar och skåpluckor och bytt gardiner. Det arbetet börjar nu vara klart. I början av maj genomförde vi två städdagar med glädjande många deltagare och mycket blev gjort på fastigheten bl a en ny matta på rampen in. Tittar vi framåt så hoppas vi alltså på att robotgräsklipparen ska avlasta alla ”gräsklippare” från det mesta av klippningen. Vi kommer ju även i fortsättningen behöva klippa lite själva och framförallt gå med trimmern. Vi hoppas också att det
finns några som kan hjälpas åt att klippa fram tills den är installerad. Vi har också genomfört en Klubbmys-kväll, 26 juni.
Gruppen jobbar också på att få fram en offert för en stor altan vid huset på sidan ner mot agilityplanen – hur det går får vi återkomma med i nästa Nyhetsbrev som
kommer i september.

Till dess ha en skön sommar!

//Annica, Ann-Sofie, Birgitta, Camilla, Gunilla, Göran och Kicki

RUG - Rasutvecklingsgruppen

- Inget inrapporterat

HUG - Hundägarutbildningsgruppen

- Inget inrapporterat

Nyhetsbrev VBHK 2024 - JULI
PDF – 1,3 MB

02/06-2024

Lägg till kommentar

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än.

Vännäs BHK Köp & sälj

Klubben har skaffat en egen köp & sälj sida på Facebook! Länk till den finns här

02/06-2024


Senaste nytt om kurser & träningar

Gå in på Kurser & läger för att läsa mer information kring våra kurser, träningar och läger! Detta kan du fortfarande anmäla dig på:

Sommarlägret - vecka 28 (Du kan efteranmäla dig hos Victoria Krueger)

Prova på Agility - 20 Juli

Träningshelg i Rallylydnad - 10 & 11 augusti

Spår & brukslydnadskurs med start den 16 augusti

Kurs i Uppletande - 15 augusti

 

02/06-2024


Nya hemsidans första inlägg

Hej,
som ni kan se så har Vännäs BHK's hemsida fått sig ett litet lyft. Notera att det inte var något egentligen fel med den tidigare, men ibland kan det vara bra med en nystart!
Jag tänker att jag ska försöka så kortfattat som möjligt berätta grundtanken om den nya hemsidan och en liten förklaring om hur du hittar information fortast och enklast. Detta inlägg kan ev vara bra för en framtida "PR-infoare" att läsa😉

Grundtanken var och är att du som läsare ska på ett enkelt sätt kunna navigera dig runt och enkelt hitta den information som du söker. Det ska även vara enkelt för PR-info att hitta och sortera ut all information under relevant flik.
En strävan efter att hemsidan ska se och kännas så enhetlig som möjligt och att all information som går att lägga ut - ska också ut.
I stort sätt så kommer allt att läggas ut i "Nyheter". Alltifrån kurser, tävlingar, möten och protokoll, aktiviteter på klubben såsom myskvällar eller städdagar mm. Det ska vara lätt att helt enkelt se "senaste nytt" om vilka aktiviteter som kommer hända och vad som redan hänt på Vännäs BHK. Sedan så kommer alla inlägg som hamnar på "Nyheter" sorteras ut och hamna under flikar där de är relevanta att samlas ihop på. Tex kurser, de kommer att ha sin samlingsplats i "Kurser & läger", nyhetsbrev kommer att ha sin samlingsplats i "Dokument", Arbets- och städdagar kommer ha sin samlingsplats i "F&T's aktiviteter". Det förenklar för våra sektorer att kunna dela ut just deras information på våra sociala medier, samtidigt som det fortfarande inte riskeras för dig som läsare att missa något annat som händer i klubben. Just fliken "Nyheter" kommer sällan att delas ut som en länk i våra sociala medier.
Precis alla flikar går att trycka på - alltså rubriken som blir för rullgardinerna med underflikarna som tex "Arkiv", "Om oss" eller "Grenar & kontaktpersoner".
Det finns också en liten tanke med att andra lokalklubbar enkelt ska kunna hitta våra utbildade funktionärer och instruktörer om de skulle vara i behov av att hyra en från vår klubb. Ibland är det brist på folk och vi behöver hjälpas åt häruppe i Norrlands glesbygd för att fortsätta hålla igång klubbarna så vi kan fortsätta växa!

Jag vill också förtydliga att jag har sparat och arkiverat alla gamla bilder från förra hemsidan och laddat över, gjort iaf ett försök (😂) till att sortera och få någon ordning på ett USB-minne. Så ingenting har gått förlorat.

Hoppas iaf att ni gillar den nya hemsidan och att ni tycker den blev såsom jag hade avsikt till att den skulle bli. Saknar ni eller undrar något så finns jag på mailen!


Med vänliga hälsningar
PR-info, Vanja Enquist

05/06-2024

Lägg till kommentar

Kommentarer

Det finns inga kommentarer än.

Vännäs brukshundsklubb broschyr

Nu har Vännäs bhk i samarbete med Medborgarskolan äntligen lyckats skapa en broschyr för vår förening!

Stort tack till Medborgarskolan för all hjälp och allt som ni bidrar till vår klubb!

I dagsläget har vi 100 utskrivna exemplar som bara väntar på att få placeras ut här runtomkring i Vännäs.

Hoppas ni gillar den!

06/05-2024


Medlemsmöte 29/05-2024

Vännäs brukshundklubb bjuder in dig till årets första medlemsmöte!
Klubben kommer bjuda på pizza och efter mötet tränar vi hund tillsammans.

Klubben söker en person till valberedningen och en suppleant till styrelsen, är du intresserad är du varmt välkommen att kontakta styrelsen på styrelsevbhk@gmail.com
För att vi ska veta hur många pizzor vi ska beställa, behöver du anmäla dig och ev. specialkost till styrelsevbhk@gmail.com

Dagordningen finns bifogad nedanför.
Varmt välkommen!
//Styrelsen i Vännäs BHK

Dagordning Medlemsmöte - 29/05-2024 VBHK
PDF – 75,0 KB

24/04-2024


Årsmötet 11/02-2024

Hej,
​Vi hade ett jättetrevligt årsmöte där hela 32 st närvarade! Vi lyssnade på föreläsaren Emmy Holmlund med "Att hålla tävlingsnerverna i schack", tack för en jättebra och intressant föreläsning! Vi tog lite paus med  smörgåstårta och annat gott, 6 st hade ställt upp loppis så många var och handlade. Efter det så gick vi igenom alla årsmöteshandlingarna och avslutade med lite prisutdelningar, avtackningar och förtjänsttecken! 7 st var det som fick varsitt brons och personligt rim skrivet och utdelat av Vanja.E. Eva-Stina var den som tog sig an rollen och delade ut en massa fina priser och det gjorde hon tillsammans med en väldigt, väldigt duktig hjälpreda!

Tusen tack till alla som närvarade, det var en jättebra dag som vi drog ihop tillsammans. Vi kan nog konstatera att 2024 kommer att bli ett spännande år! Nedanför klistrar jag in alla rim och en videosnutt från prisutdelningen.

1. Mannen, myten, funktionären
Alltid hjälpsam vid besvären
Ständigt redo och räcker ut en hjälpande hand
Ställer upp att vara figurant och ge andra en blodad tand
Pga skapandet av appen är han nu i skuld och lån
Vi stryker nu bort den kostnaden och ger denna som ett tack till David Robertsson

2. En som är viktig, tydlig och drivande
Får klubbstugan att kännas fräsch och upplivande
Fixat både avlopp och grävning av diken
Utan dig hade Nyliden 7 flytit runt i skiten
Vilken tur vi har att du alltid är mä'
Stort tack till dig Annica Bolme

3. En som alltid är glad, positiv och välkomnande till nya
Det är alltid trevligt med denna person ute på vår klubblya
Engagerad och fixar både utbildningar och träningsläger
Tack vare detta tycker många att just vår brukshundsklubb äger
Du är som ordspråket, är livet en citron - gör lemonad
Stort tack till dig Emma Cederblad

4. En väldigt snäll själ men virrig som få
Prioriterar alltid att alla runtom ska bra må
Fixat med både värdlista och en myskväll för dessa
Ikväll ska du få uppvaktning och kännas som en prinsessa
Via ditt jobb har ni också fixat fika och rån
Stort tack till dig Viktoria Einarsson

5. En som varit mycket bakom kulisserna i år
Men vi har uppmärksammat dina fotspår!
Hjälpt klubben på olika sätt samtidigt du kämpat hårt med RUG
Annat sagt skulle vara ett rent ljug
Utan dig hade vi inte klubbens aktiviteter klara
Stort tack till dig Martina Haara

6. Detta är en väldigt fokuserad och målinriktad person
Äger även en holländare som genomgått en kastration
Ordnar utbildningar, aktiviteter, gemenskap och roliga helger
Samt sommarens träningsvecka som är den bästa på året vad alla säger
Hon under hösten kom även in och räddade upp styrelsen
Stort tack till dig Emma Kinnunen

7. Sist men inte minst har vi en person med många olika färdigheter
Tex duktig på att gömma kong och hålla hemligheter
Aktiv med hundträning, städa fint och baka gott
Jag hoppas du förstår vad bra medlemmarna tack vare dig mått
Du är viktig och vi vill du ska förstå det i möjligaste mån
Stort tack till dig Gunilla Leander Persson

Protokoll Årsmöte - 11/02-2024 VBHK
PDF – 296,9 KB
Protokoll Årsmote - 11/02-2024 VBHK Underskrifter
PDF – 3,2 MB

11/02-2024


Sammanfattning 2023

Hej allihopa!
Det har varit inaktivt här på hemsidan detta år och vi tackar så mycket för erat fina tålamod om uppdateringar! Man får komma ihåg att vi alla som kämpar i föreningen jobbar ideellt och gör så gott vi kan. Men ibland räcker inte tid och energi till även om engagemanget och viljan finns där. Vi kör en liten throwback för att avrunda 2023! Vad har då hänt detta år? Jo året började nämligen med en sprillans ny styrelse. Styrelsen säger såhär:

"Det har varit roligt men ganska kämpigt om vi ska vara helt ärliga! Vi är många nya och det har varit en utmaning med så mycket nya saker på en och samma gång. Vi har även haft lite otur då några varit tvungna att kliva av pga personliga anledningar så vi har varit kort om folk, men vi har gjort vårat allra bästa utifrån förutsättningarna och vi som är kvar hoppas på att kunna leverera ytterligare nästa år! Vi tackar er så mycket som både klivit av och kommer att kliva av för er fina insats till vår klubb! Ett särskilt tack till Emma Kinnunen som hoppade in mitt i säsongen och som hjälpt oss så att vi orkar komma in i mål för detta år!
Men vilket lärorikt år vi har haft! Alltifrån att skriva dokument och protokoll till stadgar till sektorer och allt vad man kan komma att tänka på. Det har varit roligt att få arrangera och delta på aktiviteter som varit men framförallt alla nya människor som vi fått lära känna! Vi är många engagerade själar i klubben och det är verkligen fint att se.
Tusen tack för detta fina år och vi önskar er alla en riktigt god jul och gott nytt år"


Det var ett medlemsmöte under försommaren där det grillades hamburgare och bjöds på fika. Efteråt så tränades det hund och det var många som kom och tränade, många olika grenar dessutom! Men det har även varit kurser, träningshelger och träningsläger! Det är vår fantastiska sektor "H.U.S" som har arrangerat och de säger såhär om året som varit:

"Året har varit intressant. Hela gruppen har jobbat hårt för att ragga instruktörer för att få ihop några kurser. Två av våra instruktörer tackade ja. Eva-Stina och Vanja M, Stort tack till er. Med er hjälp genomfördes 2 allmänlydnadskurser under året. Sedan hade vi två lyckade föreläsningar med Svartberg på zoom. En uppskattad helg i specialsök grund med Erika Eriksson och Cari Rörström spår helg som var väldigt uppskattad.
När nu detta år börjar vara till ända blickar vi fram mot ett nytt år med tillförsikt och glädje. Redan nu har vi klara några instruktörer som vill hålla kurs. Vi jobbar för att alla medlemmar i Vännäs brukshundsklubb ska känna sig välkomna och ge er ett kursinnehåll som ska verka intressant. Och att vi på så sätt får in fler som vill komma till våran öppna och trevliga klubb. Men för att vi i denna grupp ska hinna med och orka så hoppas vi att någon fler är intresserad av att jobba med oss i HUG.
Mvh Emma K, Emma C, Elisabeth och Maria B"


Tänk hur mycket kunskap vi kan dela med oss av varandra. Så tack till er för alla kurser och träningstillfällen ni har arrangerat! Träningslägret är en vecka som många, inte bara från vår klubb men även från andra, har som årets höjdpunkt! Vilket är förståeligt, att träffa många likasinnade människor kan inte vara något annat än roligt. Det gör ju också att vi tillsammans även kan hjälpa varandra att nå våra individuella mål, många har som mål att få starta upp eller gå vidare i tävling som ex och där kommer vår supersektor "T.Ä.S" in som arrangerar och fixar med våra tävlingar, de säger såhär om detta år:

"Under 2023 så har Tävlingsgruppen hjälpts åt och arrangerat tävlingar och prov i Rally, Lydnad, Nosework och Bruksprov, officiellt. Vi har också hunnit med en inofficiell klubbmästerskapsvecka, där syftet är framför allt att främja att våga starta och tävla för dom som inte vågat sig ut på tävlingsbanan ännu. Under klubbmästerskapsveckan har vi tävlingar i rallyslydnad, barmarksdrag, lydnad, agility, bruks och Nosework. Normalt träffas TÄS gruppen innan varje arrangemang vid ett tillfälle och hjälps åt att fördela uppgifter samt ta kontakt med andra medlemmar i kubben för att höra om dom har möjlighet att hjälpa till med olika delar. Generellt, så har det flutit på mycket bra att få hjälp och att genomföra arrangemangen, eftersom många är villiga att just ställa upp och hjälp till för att det ska bli ett så bra arrangemang som möjligt. Det är också det som gör att vi kan och har möjlighet att genomföra de arrangemang som görs. ALLA insatser är viktiga och vi är så glada att så många hjälper till och ställer upp för att arrangemangen ska bli så lyckade som möjligt. Stort tack till alla.
Under 2023 genomförde TÄS en fortbildning inom gruppen, inom tävlingslydnad. Där tävlingsledare inom lydnad i Vännäs BKH träffades i zoohallen (Umeå bhk inomhushall) och gick igenom olika lydnadsmoment utefter den nya regelrevideringen, samt testade att tävlingsleda varandra för att på det viset känna oss uppdaterade inför tävlingsledningssäsong 2023. Vi försöker ha en jämn fördelning mellan olika grenar och inte en övervikt med tävlingar i någon av grenarna under året. Detta har varit en målsättning under lång tid inom TÄS som vi tycker fungerar bra. Detta för att också främja alla typer av aktiviteter som kan göras med hund.
TÄS arrangerade 2023 årets julmys för klubbmedlemmar, där det bjöds på mingel, musik, sång och tävlingar mest för oss tvåbenta men kvällens fokus var ju såklart våra fyrbenta vänner. Under 2023 har vi varit ett gäng aktiva inom gruppen, Jenny Viklund (sammankallande), Eva-Stina Andersson, Emma Folkesson, Lisa Lindbäck, Nadja Wänting, Anna Lundberg, Anna Bredin , Linda Rislund och Birgitta Bjuhr. Ansvaret för de olika grenarna lydnad, rallylydnad, bruks, nosework har fördelats inom gruppen. Ansvarig för lydnad har varit Lisa Lindbäck och Anna Bredin, för rallylydnad Nadja Wänting och Linda Rislund, för bruks Eva-Stina Andersson och Jenny Viklund och för nosework Anna Lundberg och Birgitta Bjuhr.
Vi välkomnar gärna fler medlemmar som vill vara med och delta i gruppen. Tillsammans är vi starka och har ännu mer roligt. Då vi kan utbyta erfarenheter, dela på uppdrag och göra fina och välordnade arrangemang för våra och andra klubbars medlemmar. Vi har en plan att under 2024 träffas lite mer med egna hundar för att just träna tillsammans och utbyta erfarenheter, så kom och var med du också!"


​Visst kan det kännas väldigt pirrigt med tävling? Men tack vare att ni i TÄS är som ni är och har en attityd där ni ser varenda tävlande som vinnare gör det så roligt att ställa upp och tävla! Det ska vara roligt att gå in på tävlingsplanen och det tycker vi att ni lyckas med att få de tävlande att känna! Det var jätteroligt KM och även att ni arrangerade julmyset för i år. Men för att allt detta ens ska kunna vara möjligt behövs det ju många ggr vara på en plats som sköts. Såklart är det klubbstugan vi menar och där har vår fantastiska "Stug & trivsel" verkligen förbättrat miljön! De säger såhär:

"Vi har, under året, utöver de löpande uppgifter vi har lyckats bli av med några riktigt gamla ”surdegar” som av olika anledningar tagit tid. Dessa är grävning av nytt avlopp, kompletterat med ny dragning i källaren, urgrävning och nya övergångar i diket mellan planerna, målat farstusidan på huset klart och monterat taket på luftluftpumpen. Vi har dessutom lyckats få in några nya personer, med stort engagemang och många idéer, i gruppen vilket är glädjande. Vi har också, efter styrelsens önskemål, presenterat vårt förslag på ny organisation av gruppen och en mycket utförlig redovisning av vad vi tycker är våra ansvarsområden i framtiden."

Vi i klubben är tacksamma för er insats och vi hoppas på att 2024 kommer att bli ett år som ni får göra mer roliga saker. Tacktacktack ska ni ha för allt vad ni har hunnit med detta år!
Men vi har en annan grupp där det är få i men enormt engagerade också och gjort sitt yttersta för att få nå sina mål under detta år men tyvärr fått förhinder av diverse anledningar så MH ej har gått att genomföra, men som har funnits till och varit väldigt engagerade i klubben på andra sätt och det är vår supersektor "R.U.G"! Dessvärre ingen kommentar kommit in än sålänge, kanske uppdateras detta inlägg senare med det.
Vi hoppas att 2024 blir erat år, ni är viktiga och vi hoppas att fler blir intresserade och vill hoppa in i er sektor så aktiviteter blir lättare att arrangera och genomföra. Det har inte undgått att man sett er hjälpa till i många av de andra arrangemangen som hållits till och vi är enormt tacksamma för det ni gjort och ville göra detta år!  Nu siktar vi på att 2024 blir ett år med mer möjligheter! Vi är tacksamma för erat kämpande och allt ert engagemang till föreningen!

Om ni är intresserade av att läsa mer om våra olika sektorer och eldsjälar så hittar ni alla under "Om oss" i menyn, den kommer att uppdateras eftersom. Vi har även några utspridda personer som haft olika uppgifter också och vi vill såklart ge er ett stort tack för allt erat jobb ni gjort för klubben med! Alla personer är viktiga i en förening och vi är som sagt enormt tacksam för precis allas insats!
För att avrunda detta inlägg (hoppas att ni fortfarande hänger kvar och läser) så har det verkligen varit ett roligt år, alltifrån städdagar, medlemsmötet, hundmötesträningar, tävlingar, öppna träningar, träningshelger/läger, KM, spontana träningar, myskvällar och en massamassa mer!
​Tack alla ni som gör detta möjligt och tack till er som bara kommer med en positiv och välkomnande attityd i vår klubb!

Ha nu en riktigt god jul och gott nytt år!

20/12-2023