Stort tack till våra olika sponsorer och ett speciellt tack till det studieförbund vi har glädje i att samarbeta tillsammans med!

All vår verksamhet sker i samarbete med Medborgarskolan. Detta innebär att verksamheten registreras som folkbildning enligt det regelverk som gäller. Medborgarskolan kan hjälpa klubben med bland annat:

 - Administration av aktiviteter (ex ta emot kursanmälningar etc)

 - Marknadsföring, inklusive ta fram affischer, broschyrer etc. 

 - Kostnad för hyra av externa lokaler. 

 - Kostnad för ersättning till externa ledare.

 - Lån av teknisk utrustning. 

 - Klubben får i mån av plats låna Medborgarskolans lokaler kostnadsfritt.

 - Ordna länkar för digitala möten.

 - Nätverk, rådgivning.

 - Styrelseutbildningar och föreningsutveckling.

 - Föreläsare.

 - Försäkringar.

 - Cirkelledarutbildning.

Vännäs brukshundklubb har ett stort antal av Medborgarskolan godkända cirkelledare. Som cirkelledare rapporterar du in aktiviteter som du ansvarar för, ex om du är stugvärd på öppna träningar, håller en clinic eller liknande. För att bli cirkelledare behöver du genomgå Medborgarskolans cirkelledarutbildning, den är vanligtvis en kväll och kan genomföras digitalt. Inga förkunskaper krävs för att bli cirkelledare. Vill du bli cirkelledare är du varmt välkommen att kontakta HUG

 


Sjöbris sponsrar oss med kaffe till klubben.


Pengmyragården är en gård som ägs av Stephanie & David Robertsson ute i en by som heter Hällnäs. De har sponsrat klubben med fina priser som vi sedan kunnat ge ut till de som klivit upp på pallen när vi haft tävlingar. De har också en ladugård de hyr ut och alla som är medlem i Vännäs BHK får 10% rabatt!


Vill du också bli en av våra samarbetspartners eller har frågor kring sponsring?